You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ХАБА ГЕРМАНИЯ ПРАЗНУВА СВОЯ 80-ТИ ЮБИЛЕЙ

ХАБА ГЕРМАНИЯ ПРАЗНУВА СВОЯ 80-ТИ ЮБИЛЕЙ

От: Илинор Публикувано: 24/02/2019 Пъти прочетено: 164 Коментари: 0

През 2018 година ХАБА ГЕРМАНИЯ отпразнува своя юбилеен рожден ден като корпоративна марка. 

Модерната семейна фирма, която е международно активна и богата на традиции, навършва 80 години. Разбира се, това е отлична причина да празнуваме, но и добър повод да благодарим - с мащабна юбилейна кампания, „80 години". Под това мото, семейството на ХАБА ще сподели радост поне осемдесет пъти между април 2018 г. и април 2019 г., едно добро дело за всяка година. „С нашите 80 добри дела искаме да направим света малко по-добър. Защото искаме, особено за децата, място, където да пораснат щастливи, където хората се грижат един за друг и малките неща в живота да са значими ”, подчерта Хайке Хабермаас.

От малък семеен бизнес семейна фирма ХАБА се разрасна в средно голяма, семейна компания през последните осем десетилетия и вече не е само фабрика за фино полирани дървени продукти, които я правят известна. Асортиментът от продукти на ХАБА става все по-голям и по-разнообразен, но дървените играчки са все още незаменим компонент - защото дървото е и остава един от най-красивите и естествени налични суровини. Основен принцип в ХАБА е прост - играчките не винаги трябва да са от дърво, но те винаги трябва да са подходящи за деца. Ето защо настоящата продуктова гама включва разнообразие от други продукти, изработени от много различни материали - от полиестер до пластмаса и меламин до картон. Въпреки че много неща са се променили през годините, едно нещо винаги е било едно и също. “Нашият свят и нашата страст са децата и техните семейства. Ние сме тези, които сме заради тях. И ние правим това, което правим заради тях, ”казва Сабине Хабермас. Заедно с братята и сестрите си Хайке и Фолкер Хабермаас и техните братовчеди, тя носи отговорност за семейната компания, сега в третото поколение на компанията.

Германският производител на играчки придружава децата през всичките тези 80 години - с игри и играчки, които предизвикват и насърчават, и преди всичко са много забавни. Резултатът е 400 нови продукта всяка година.

Като семеен бизнес, опериращ в световен мащаб, семейството на ХАБА обединява семейства и социални, обществени и частни институции в продължение на 80 години с голямо разнообразие от висококачествени продукти в областта на игрите, образованието, мебелите и др. Със седалище в Бад Родах, семейството на компаниите обединява десет фирмени марки под един покрив, сред които HABA, JAKO-O и Wehrfritz. Семейството на дружествата HABA се управлява от семейството в продължение на три поколения. Управляващи директори са Харалд Грош и Карл Фишер. Цялата компания наема над 2000 работници и генерира продажби от около 360 милиона евро годишно.


Коментари

Напиши коментар