You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

АПЕЛ до ВСИЧКИ БЪЛГАРИ за ОБЕДИНЕНИЕ НА СИЛИТЕ с ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА и ВЯРА за УСПЕХ!

АПЕЛ до ВСИЧКИ БЪЛГАРИ за ОБЕДИНЕНИЕ НА СИЛИТЕ с ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА и ВЯРА за УСПЕХ!

От: Илинор Публикувано: 31/01/2019 Пъти прочетено: 164 Коментари: 0

Като Съoсновател и Председател на Сдружение  "Децата на България-Развитие и бъдеще", заявявам и вярвам, че ще положим усилия, за да успеем да постигнем нашата ОСНОВНА И ГЛАВНА ОБЩЕСТВЕНА ЦЕЛ - а именно, да намерим начин и пътя ЗА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В ПОСОКА ЕКИПНОСТ И УСПЕШНО ПРИОБЩАВАНЕ НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ В ГРУПИ. Това е едни глобален и много сериозен проект, които може да се постигне единствено чрез ОБЕДИНЕНИЕ НА СИЛИТЕ и с ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА и ВЯРА, че ще успеем. Ще работим усилено, за да дадем предложение на МОН за допълване на Наредбата за приобщаващото образование! Това засяга всички деца, учители, директори на детски градини, родители, и не само, а цялото Общество на България, защото ДЕЦАТА са нашето бъдеще! Всеки, които иска да се присъедини към нас с идея, с подкрепа - ще се радваме...предстои ни много работа! Но с вяра напред ЗАЕДНО! 


Създаването и популяризирането на Детската школа "Играя, уча и творя с Хаба", Клубовете за настолните игри за деца...и децата ни показват, че това е верния път! Когато виждаме щастието в очите на децата, и НИЕ ще сме щастливи!

На първо време:
1) ни са нужни членове, което е нужно да ни закрепи като Организация! Наясно сме с ангажираността на всеки човек, живеещ в България, но подкрепата от редовно плащане на год.чл,чнос 50 лв, и един път в година присъствие на Общото събрание на този етап за нас е достатъчна подкрепа ! А всеки, които има потребност и желание доброволно да даде своя труд за каузата - ще намерим подходящото! Така, че ако има желаещи - да се свържат с мен!

2) нужно е да се направи сайт на Сдружението zadecata.bg, защото в момента ползваме  Блога на сайта на Хаба

3) да разпространяваме информацията за полезността на каузата, за да можем да привличаме подходящите хора за обединение, за да успеем да реализираме поставената цел; 


31 януари 2019 година 

Елеонора Георгиева,

Обединител и Вдъхновител за доброто на Децата на България

Моите контакти може да намерите ТУК

Коментари

Напиши коментар