You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

БЕБЕШКО РАЗВИТИЕ

Животът на бебето е пълен с първи неща. Бебетата изпитват, виждат, миришат и усещат всичко за първи път. Те научават нови неща, разбират ги и могат да правят повече всеки ден. Те изследват света си с малки стъпки, но в същото време изключително бързо - спечелвайки сърцата на своите любими хора в семейството.

Искаме да ви отведем на малко пътешествие през най-важните стъпки за развитие, през които всяко дете преминава през първите 24 месеца от живота си, всяко по свой график. В края на краищата, когато знаете какво се случва с вашето мъниче, можете оптимално да подпомогнете развитието му - например с нашите въображаеми и подходящи за възрастта играчки.

В ХАБА ще намерите точното нещо за всяка възрастова група.

Всяка немска играчка ХАБА е толкова безопасна колкото са материалите, от които е направена! Затова дървото, боите и тъканите непрекъснато се подлагат на проверки/тестове и се подобряват.

Всички завършени играчки ХАБА, както и суровините, от които са направени те, са в съответствие с всички стандарти за безопасност и закони. 

Три причини, които ще ни мотивират да изберем немските играчки ХАБА за своето бебе:

1. Екологично равновесие:  Продуктите на Хаба Германия, произведени от дърво, носят PEFC печата от 2010 г. насам. Той потвърждава, че в завода в Германия за направата на играчките се използва дървесина от устойчиво горско стопанство в германските гори.

2. Тестване: играчките се подлагат на  различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултати се пазят 10 год. Изборът на играчките за тестване е на случаен принцип.

3. Боядиване:  Когато се появи цвят върху дървените се  използват без разтворители бои на водна основа. Боядисването се оъществява при специална технология за боядисване, които е чрез вибрация и продължава около 8 часа. Боята прониква на 2-3 мм дълбочина и това предпазва боядисаните дървени играчки от олющване.


Няма намерени публикации