You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Играчки за откриватели Детски микроскоп (увел.30x) 305376

38.50лв.
  • Производител: HABA Германия
  • Код на продукта: 305376
  • Тегло: 0.168 кг.
  • Размер: 14 см. x 5 см. x 3 см
  • Наличност: В наличност
Тагове: тера кидс

С този детски микроскоп,  младите изследователи могат да разгледат отблизо средата си. Независимо дали е трева или листна жилка - с този оптичен помощник те могат да направят някои от „тайните“ на природата видими. Детския метален микроскоп Хаба има способността за 30-кратно увеличение, има приспособление за закрепване към колан или раница, LED СВЕТЛИНАТА спомага за подобро виждане (батериите не са вкл. в цената на продукта)

Децата са много любознателни. Децата искат да знаят и разберат отговорите на всичките им въпроси. Любопитството на децата и желанието за знания е постоянно и дори понякога за родители малко досадно, особено когато има въпроси, на които и голям човек не може да даде точен отговор.

Изследователските играчки за деца серия ТЕРА КИДС на ХАБА са висококачествени продукти, които предават на децата забавлението чрез движение, откритие и приключения сред природата.

Материал: Пластмаса, Метал

Дължина: 14 см, Ширина  4,70 см, Височина  2,50 см

Тегло на продукта  85 гр.

Производител: Хаба- Германия

ТЕРА КИДС е линия от уникални, забавни и функционални играчки, предназначени да отключат въображението и да насърчат творческата ангажираност на децата сред природата. Тези играчки пресъздават приключенски съоръжения в неутрални по пол цветове, които са привлекателни както за момчета, така и за момичета. Има цял свят, който трябва да преживеем чрез изследователските немски играчки ХАБА. 

ХАБА е един от водещите производители на играчки в света, произвежда безопасни и качествени продукти, които са внимателно конструирани, за да отговарят на всички европейски стандарти за безопасност. 

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти