You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ДЪРВЕНА ИГРА ТАНГРАМ С ШАБЛОНИ КУБ 21 части 305778

59.40лв.
  • Производител: Haba Germany
  • Код на продукта: 305778
  • Тегло: 0.673 кг.
  • Размер: 6 см. x 22 см. x 22 см
  • Наличност: В наличност

Дървена немска игра танграм фигури за подреждане с шаблони – занимателна и интересна играчка, която задържа вниманието на децата и позволява да се разпознаят и сортират геометричните фигури по игрови начин. Целта на тази дървена образователна играчка е да провокира децата да мислят и да бъдат активни, да развиват пространствено и комбинативно мислене. Образователен дървен конструктор, които развива фина моторика, логическо мислене и въображение.

В комплекта има 20 двустранни шаблони с ТРИ НИВА НА СЛОЖНОСТ от по-лесни до по-сложни комбинации за подреждане. Тези шаблони са пример и помагат на детето да развие умения за пренос на модел и наблюдателност за цвета и формата на елементите.

Съдържание: 21 дървени блока, 20 шаблона карти.

Материал: дърво, картон

Тегло на продукта: 0.673 кг

Ширина: 21,90 см, Дължина: 21,90см

Възраст от 2+ години

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИГРА:

Детето има възможност и самичко да създаде своя уникална фигура от дървените блокчета, което развива неговото въображение и креативност.

Може да поставим задача на детето да раздели фигурите по цвят, или по форма. Да ги преброите заедно. Може да прерисувате фигурата и детето да я оцвети. 

Продукта е произведен в Германия

---------------------------

Защо да изберем дървените играчки пред останалите?

В днешно време сме свидетели на огромно изобилие на пазара на детски играчки. Много от тях пренасищат детската нервна система със светлини и звуци и тази свръх стимулация няма добър ефект върху децата.Творческата и въображаема игра с по-тихи, по-привлекателни играчки всъщност успокоява децата. 

Дървените играчки са са все още най-добрият избор за децата, те са точно с обратното действие – провокират децата да мислят, да творят, вдъхновяват ги. Дървената играчка дава възможности за изява на въображението на децата как те виждат света през своите очи.

Дървото е естествен материал, които дава топлина при допира

Дървената играчка е вечна. Тя не може да се развали или счупи, единствено е нужно да бъдем внимателни и грижовни към съхраняването на елементите (особено на детските конструктори) 

С какво се отличават немските дървени играчки ХАБА:

1. Екологично равновесие:  Продуктите на Хаба Германия, произведени от дърво, носят PEFC печата от 2010 г. насам. Той потвърждава, че в завода в Германия за направата на играчките се използва дървесина от устойчиво горско стопанство в германските гори.

2. Тестване: играчките се подлагат на  различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултати се пазят 10 год. Изборът на играчките за тестване е на случаен принцип.

3. Боядиване:  Когато се появи цвят върху дървените се  използват без разтворители бои на водна основа. Боядисването се оъществява при специална технология за боядисване, които е чрез вибрация и продължава около 8 часа. Боята прониква на 2-3 мм дълбочина и това предпазва боядисаните дървени играчки от олющване.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти