You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

От: Илинор Публикувано: 28/03/2019 Пъти прочетено: 840 Коментари: 0

Уважаеми приятели,

Искаме да Ви съобщим за събития, които предстоят да намерят изява за първи път в гр.Пловдив.

Нашето Сдружение ”Децата на България-Развитие и бъдеще” е регистрирано като културна организация в Министерството на културата. Като такава, ние бяхме одобрени за финансиране от Община Пловдив, Дирекция "Култура и културно наследство" за провеждане на четири събития/празника за деца ‘Играй настолни игри и намери приятели добри”, които ще са част от Календара на културните събития през 2019 година на Община Пловдив.

Събитията ще се проведат през май, юни и септември 2019 година в гр.Пловдив и ще се организират от екипа на Сдружение „Децата на България- Развитие и бъдеще” .

Основната идея е да накараме децата да общуват правилно. Да възприемат основни норми на поведение под формата на игра. Едновременно с това, като обратна връзка да усещат резултатите от екипната работа, да подобрят концентрацията си и вербалната комуникация.

 

В събитието ще намерят изява и децата от детските градини, които посещават допълнителна дейност, с вкл. настолни игри. Целта ще бъде децата, които вече са усвоили правилата на настолните игри в детските градини да играят, като същевременно ще въвеждат другите деца в игрите, като до тях в групата ще има присъствие на Педагог.

Всичко ще се реализира под формата на игра и забавление.

Децата, които не познават настолните игри – ще се докоснат до тези забавни игри като се включат в отборите.

 

Нашият екип вярва и ще разчитаме на съдействие от страна на родителите на децата, педагози и директори, медии, общинска администрация,  че ще се обединим да направим весел и забавен празник за децата!

 

Първото събитие се очаква да бъде на 18 май 2019 година в парк „Белите брези”- от 10 до 13 часа (Район Южен). Следващите събития са планувани както следва:

Район Централен - 1 юни

Район Западен - 14 септември

Район Централен - 28 септември

Коментари

Напиши коментар