You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Пет задружни приятели и добър екип в игрите

Пет задружни приятели и добър екип в игрите

От: Илинор Публикувано: 11/02/2019 Пъти прочетено: 257 Коментари: 0

Добре дошли в дома на сладките еднорози на Хаба! Те живеят в Замъка на Облаците, който е в средата на много голям облачен парк и се намира в далечна страна. Там има много различна растителност, която е идеална  за игра на криеница. В средата на парка има голямо черешово дърво. Това е любимото място на зайчето Фини. Сигурно ще се запитате кой е Фини и кои са неговите приятели?

Нека първо ви запознаем с тях:

Четирите еднорози и Фини са добри приятели и харесват да играят на криеница в облачната градина, да си правят пикник под черешовото дърво или да се плъзгат надолу по една от многото цветни дъги. Еднорозите харесват да събират  блестящи розови кристали, които имат магически сили.


Зайчето Фини има магически крила и също живее в Замъка на облаците. То е малко и доста забавно. Именно заради това еднорозите го xаресват много.   През лятото, той обича да лети високо, за да избере най-хубавия и сочен плод от черешевото дърво. Естествено, когато еднорозите се  веселят, можете да бъдете сигурни, че Фини е с тях.  Розовият еднорог (Glitterluck) има много забавни идеи, точно като зайчето Фини. Двамата приятели винаги са щастливи и се забавляват. Тя постоянно  измисля все нови неща, които трябва да прави всеки ден и харесва да играе в облачната градина. Когато препуска през поляната, гривата й се погалва елегантно от  вятъра. Розовият еднорог  има способността да утешава своите приятели, когато нещо се обърка и те са тъжни. И скоро приятелите й отново се смеят.


Жълтият еднорог  (Stardust) блести като звездите в небето. Нищо не я притеснява. Ако някой от приятелите се нуждае от помощ, тя е там колкото може по-бързо. Другите наистина оценяват това! Тя е много силна и е щастлива, че може да пренесе пълна кошница за пикник в облачната градина. Харесва много да пее.  Приятелите й харесват  прекрасния й глас и когато тя пее приспивни песни през нощта, всички бързо заспиват.


Лилавият еднорог  (Marvel Flower)  е изключително креативна и пече най-добрите кифлички в света. Понякога е срамежлива и твърде плаха, за да се присъедини към дивите игри, които играят приятелите й. Предпочита да ги гледа и ако някой се нарани, тя се притичва на помощ. Приятелите харесват нейното въображение и почти всяка вечер тя им разказва по една нова история за лека нощ.


Тюркоазеният еднорог  ( Magic Swirl) е най-бързия и див еднорог! Тя галопира най-бързо в облаците, скача най-далече и се плъзга много диво надолу по дъгите. Понякога се увлича от дивата си природа, но нейните приятели я обичат, защото тя винаги много бързо намира решение на всеки проблем и има много забавни идеи за това.

Хаба Германия предлага голямо разнообразие от подаръци - настолни детски игри с еднорози, красива безвредна посуда с еднорози, магически водни чаши с еднорози - прокдукти, които осветят очите на всички малки момичета на възраст над 2.5 години.. МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК


Свързани продукти

Коментари

Напиши коментар