You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Голям сетивен комплект игри в дърв.кутия, 212 части HEd 130910

420.00лв.
  • Производител: Haba Education
  • Код на продукта: 130910
  • Тегло: кг.
  • Размер: 0 см. x 0 см. x 0 см
  • Наличност: Предварителна поръчка

Комплектът игри за стимулиране на сетивата включва разнообразни занимателни игри, предназначени да стимулират и развиват тактилните, визуалните, слуховите, обонятелните и вкусовите възприятия. Развива вниманието и концентрацията.

Материалите могат да се избират индивидуално, в зависимост от възрастта, броя и уменията на играчите, дължината на играта, предвиденото учебно съдържание и целите за развитие. Материалите от комплекта могат да се допълват с предмети от ежедневието. Нивата на трудност варират от лесно до трудно. 

Инструкциите съдържат правилата на играта, задачи и предложения за игра и конкретизиране на целите и очакваните резултати от обучението.

Съдържание: 99 бр. карти за действие; 18 бр. дървени форми в различен дизайн /по 2 еднакви в общо 9 двойки/, 12 бр. метални кутии с махащи се капачета, 12 бр. цилиндри за стимулиране на сетивото „осезание” /5 двойки с различни покривни материали + 2 бр. дървени цилиндри/, 1 бр. кутия със стъклени топчета, 10 бр. дървени чипа, 1 бр. Кърпа, 2 бр. големи торбички, 5 бр. среден размер торбички, 10 бр. малки торбички, цветни пръчки /по 10 бр. във всеки от цветовете: червено, жълто, зелено и синьо/, 1 бр. Пешка, 1 бр. зарче с цифрите от 1 до 6, 1 бр. зарче с цифрите от 1 до 3, 1 бр. пясъчен часовник /отмерващ 1 минута/.

Всички елементи са подредени в удобна кутия с плъзгащ се капак.

Хранителните продукти и съдовете, необходими за провеждане на игрите, НЕ са включени в комплекта и трябва да се погрижите да ги осигурите преди началото на заниманията.

ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Доставя се на клиенти с предварителна заявка. Възможност да се ползва т.о. (при интерес се свържете с нас)

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти