You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Как да направя поръчка

За да закупите продукти от онлайн магазин ИЛИНОР е необходимо само да имате адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти.

Ето и по-подробно обяснение за това как точно да поръчате без да ви се налага да излизате от дома или офиса.


1. Разгледайте категориите в магазина и изберете желаната от Вас. Използвайте горната бледо зелена  лента с изброените продукти.2. За Ваше улеснение има филтър. Изберете критериите на търсене, които са важни за Вас.3. Ако избирате настолна игра- може да свалите подробните инструкции и да се запознаете с тях.

Разгледайте допълнителните снимки и ако искате да купите продукта- Натиснете Бутона "ПОРЪЧАЙ"4. След като изберете продукт, които искате да закупите- натиснете бутона „Поръчай“ и може да видите дали продукта е добавен в количката

В случай, че не желаем друг продукт- натискаме „Плащане“ .


ИМА ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА. След като сте избрали продукта - може да натиснете бутон "Бърза поръчка". Попълнете задължителните данни и представител на Илинор ще се свърже с Вас по телефона в рамките на 24 часа (в работен ден).

НО АКО ЖЕЛАЕТЕ НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ АРТИКУЛА да закупите - ЗА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН АРТИКУЛ Е НУЖНО ДА ПУСНЕТЕ ОТДЕЛНА ПОРЪЧКА.

По-долу насоките отпадат.

Моля имайте впредвид, че ПЪРВО се обработват регистрираните поръчки с попълнени всички данни, и СЛЕД ТОВА бързите поръчки!!!


В случай,че имате регистрация – попълвате Вашия мейл и паролата. И натиснете "Количка"- Бутон"Количка, ако искате да продължите да добавите продукти, или натиснете Бутон "Плащане", ако искате да приключите поръчката.В случай,че искате да направите регистрация, но нямате такава все още – Отбелязвате „Създаване на профил“ и натискате бутон „Продължи“


Ако желаете да се изпрати на друг адрес, различен от заведените в профила- Първо ЗАЯВЕТЕ Поле "Искам доставка на друг адрес"- Попълнете новия адрес и натиснете Бутон"Продължи", и после изберете желания адрес от Падащото меню и натиснете Бутон "Продължи"

Преминавате към Стъпка 4:

- В случай, че искате до Врата -  1. чеквате "До врата" и 2. Започвате да изписвате улицата, и след първите букви  я избирате от падащото меню

АКО ВАШИЯ АДРЕС ГО НЯМА В ПАДАЩОТО МЕНЮ - напишете адреса в Забележка

След избора с Наложен платеж или НЕ -  Натискате Бутон "ИЗЧИСЛИ ЦЕНА" и след това Бутон "ПРОДЪЛЖИ"

АКО ИСКАТЕ ДА ПЛАТИТЕ С ПОС ТЕРМИНАЛ НА КУРИЕРА- пишете в полето Указания към поръчката. Представител на ИЛИНОР ще ви потвърди дали куриера във Вашия район разполага с такава възможност.


Ако желаете да не платите с наложен платеж, след като натиснете Бутон "Продължи" в Стъпка 5 изберете- Плащане по Банка или Е-пей. И натиснете бутон "Потвърждаване".


В случай, че искате до Офис - Първо започнете да пишете населеното място и изберете от падащото меню


После кликнете върху полето "Моля изберете офис и направете Вашия избор: