You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

КАК ДА ЗАПИША ДЕТЕТО В ШКОЛАТА И КАК ДА ПЛАТЯ?

КАК ДА ЗАПИША ДЕТЕТО В ШКОЛАТА И КАК ДА ПЛАТЯ?

От: Илинор Публикувано: 13/03/2019 Пъти прочетено: 1717 Коментари: 0

Уважаеми родители,

По някакъв начин до Вас е достигнала информация за полезността на Детска школа "Играя, уча и творя с ХАБА" - занимания с настолни детски игри в детската градина, които се водят от обучени педагози под формата на допълнителна дейност!

Чудете се дали ще се хареса на детето Ви ?

Ние ще ви помогнем! 

Какво да направите?

1. Свържете се с нас на тел. 0897 855467 или ни пишете на е-майл radost@zadecata.bg да разберете дали във детската градина, която посещава детето Ви за учебната година се провежда допълнителна дейност, вкл. Детска школа  "Играя, уча и творя с ХАБА".

2. В случай, че има възможност в групата може да вземем детето Ви на едно занимание, за да може да прецените дали ще харесат на детето Ви забавните настолни игри на ХАБА  - цената на заниманието е 7 лв. 

3. На детето му харесва и искате  то да посещава регулярно заниманията:

- попитайте педагога в групата да ви даде заявление, което е нужно да попълните

Цената на услугата е :

- годишната такса е в размер на 150 лв. за една учебна година 30 занимания общо, един път в седмицата (по 75 лв на полугодие), ако пълната такса бъде платена до 31 октомври в началото на учебната година може да се възползвате от -20%, т.е. таксата е 120 лв.

- плащане на заниманията при присъствие (ако има възможност групата да поеме, с предимство са децата платили такса) 

- В случай, че детето бъде записано между полугодията, нужно е да се свържите с нас на тел. 0897 855467 , за да ви кажем каква сума да заплатите.

Как да платите:

- В брой

- По банкова сметка - BG32UNCR70001523523980 - Получател: Сдружение "Децата на България - Развитие и бъдеще", Уникредит Булбанк BIC:UNCRBGSF (В основание на плащането пишете - Име на детската градина, име на детето 

Един или два пъти в годината обявяваме БЕЗПЛАТНО ЗАНИМАНИЕ, ако има физическа възможност и свободен график на помещението в детската градина. Следете на информационните табла и заявете участие на тел. 0897 855467 Елеонора Георгиева - Гл.координатор на Школата 

Не пропускайте да се присъедините в нашата група, в която публикуваме актуална информация около Детската школа с настолни игри. ЛИНК КЪМ ГРУПАТА

Не пропускайте да си включите известия при публикации в групата на Хаба!


Свързани постове

Коментари

Напиши коментар