You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ХАБА образователна игра ЦВЕТОВЕ И ФОРМИ 3185/4652 (2+)

54.90лв.
  • Код на продукта: 4652
  • Тегло: 0.79 кг.
  • Размер: 22 см. x 22 см. x 7 см
  • Наличност: В наличност

Немска игра Хаба със зар за развиване на въображението чрез реализиране на различни комбинации от форми. Родителите стимулират фината моторика и координацията око-ръка на децата си според тяхното развитие, а по време на игра децата създават красива картина като хвърлят зарчетата и съчетават детайлите според показанията им, в единия вариант според цвета, а в другия - според формата. Тази игра за деца спада към групата на първите игри, които развиват първоначалните познавателни умения - различаване на цветове и форми, а също така и спомага за развитието на паметта и наблюдателността.

 (1-3 играчи, малка възрастова група) в два варианта Затвърдява представите на детето за цвят и форма, както и развива речевите умения у детето. Предлагат се два варианта на играта - за цвят и за форма + свободна игра.  Играта има състезателен характер и учи детето да се съобразява с игровите правила и да приема както победата, така и загубата в играта.

Тази игра е част от комплекта игри, апробиран от доц.д-р Елена Събева от Пловдивски университет Катедра „Предучилищна педагогика“ . Изследването е проведено в периода 2016-2017година сред 500 деца в детски градини в Пловдив и Пазарджик. Играта е с висока образователна стойност и е полезна за развитието на децата.

Съдържание: 15 дървени части с различна форма, 1 цветен зар, 1 зар със символи, 3 основи на играта, 1 инструкция за игра на български език.

Възраст:  от 2 години нагоре (2+) Настолната детска игра е подходяща за ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА с деца със СОП (специални образователни потребности; Играта е подходяща ЗА ПО-УСПЕШНО ПРИОБЩАВАНЕ НА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ (СОП) В ГРУПА

Материал:  Дърво, Картон

Тип игра: Игра за учене , Игра със зарове, Игра за координация и фина моторика, Игра за откриване на местоложението на даден предмет ,

Брой играчи: от 1 човек  до 3 човека

Продължителност на играта:  от 10 мин.

Предупреждения: Препоръчително е за деца под 3 години е да се играе с върастен. Малки части.

Производител – Хаба Германия

Илюстрации:   Jutta Neundorfer


ВИЖТЕ ВИДЕО  ЗА ПРОДУКТИТЕ ОТ СЕРИЯТА „МОИТЕ ПЪРВИ ИГРИ“: ТУКНапишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти