You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ЗА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ

Настолните игри са немска култура! Те са се появили като инструмент, който сближава семейството. Всичко тръгва от Германия през 70-те години на миналия век. В последните години има ренесанс на настолните игри, както и в световен мащаб, така и в България.

Най-големият плюс на настолните игри е близостта между играчите. Настолните игри са чудесен  начин за пряко общуване. Казано е, че не може да опознаеш характера на човек, докато не изиграеш една настолна игра с него.

Хаба Германия предоставя  ново поколение „модерни“ настолни игри за деца!

Разбира се, настолните игри Хаба имат огромен образователен потенциал и могат да бъдат ползвани както като уникално и полезно средство за прилагане на групов метод за педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст, като развиват много полезни и разнообразни умения.  Игрите не са конфликтни,  лесни са за обясняване и бързи за разиграване.

Настолните игри спомагат за моделиране на характера у децата и предоставят възможност за вписване и хармонизиране в обществото.

Колкото по-рано започнем да играем с нашите деца, толкова по-добре за нас като родители. Така ние ще сме приятели и ще сме близо до тях;  ще знаем какви са техните желания и потребности и какво е скрито в сърцата им. 

Ето защо, нашият екип, в лицето на Елеонора Георгиева - Създател на търговската марка Илинор, която е официален партньор на Хаба Германия за България, с помощта и съдействието на доц. д-р Елена Събева от Педагогически факултет, Катедра „Предучилищна педагогика" към Пловдивски университет, създадохме проект върху основата от ползите на настолните игри, които нарекохме "Детска школа  играя, уча и творя с Хаба" .

Тук може да прочетете повече:

ЗА СЪВМЕСТНАТА НИ ДЕЙНОСТ С ДОЦ.Д-Р ЕЛЕНА СЪБЕВА

ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ДЕТСКАТА ШКОЛА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ГР.ПЛОВДИВ


НАШИЯТ ПРОЕКТ: КЛУБОВЕ ЗА ДЕЦА (3-9 год.) В ЧИТАЛИЩАТА

От: Елеонора Георгиева Публикувано: 16/10/2021 Коментари 0
НАШИЯТ ПРОЕКТ: КЛУБОВЕ ЗА ДЕЦА (3-9 год.) В ЧИТАЛИЩАТА

Три клуба за деца в Народните Читалища вече са факт. Тези Клубове за настолни и народни игри са проект на Сдружението „Децата на България-Развитие и бъдеще“. Какви са ползите за децата, които посещават заниманията в нашите Клубове?

Прочети повече

ЧЕТИРИ важни стъпки за ПОДБОР НА НАСТОЛНАТА ИГРА

От: Илинор Публикувано: 20/04/2020 Коментари 0
ЧЕТИРИ важни стъпки за ПОДБОР НА НАСТОЛНАТА ИГРА

Има няколко важни стъпки, които е нужно да следвате потапяйки се в света на настолните игри, които ще съберат семейството около масата и всички заедно ще се забавлявате!

Прочети повече

НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

От: Илинор Публикувано: 09/11/2019 Коментари 0
НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

Настолните игри са много полезни за децата. Те отделят малчуганите от „ NET мрежата”. Настолните игри правят ЧУДО с децата, като отварят една врата на приключения без компютър, таблет, смартфон и телевизор. НАСТОЛНИТЕ ИГРИ СА НАЙ-МОДЕРНОТО OFFLINE занимание!

Прочети повече

ПРАЗНИЦИ НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ ЗА ДЕЦА В ПЛОВДИВ

От: Илинор Публикувано: 14/09/2019 Коментари 0
ПРАЗНИЦИ  НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ ЗА ДЕЦА В ПЛОВДИВ

В Пловдив през 2019 година се проведоха четири събития за настолни игри за деца. На събитията се разиграваха настолни игри, които са част от набора любими игри за децата, които са включени в образователната програма на Детска школа” Играя, уча и творя с Хаба”, която Сдружението разпространява като доставчик на допълнителни педагогически дейности в детските градини в гр.Пловдив, считано от учебната 2017/2018 година. Представиха се за първи път ИНОВАТИВНИТЕ 3Д ролеви игри!

Прочети повече

Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

От: Илинор Публикувано: 28/03/2019 Коментари 0
Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

Нашето Сдружение ”Децата на България-Развитие и бъдеще” бяхме одобрени за финансиране от Община Пловдив, Дирекция "Култура и културно наследство" за провеждане на четири празника за деца ‘Играй настолни игри и намери приятели добри”, които ще са част от Календара на културните събития през 2019 година на Община Пловдив. Събитията ще се проведат през май, юни и септември 2019 година в гр.Пловдив

Прочети повече

Показани 1 от 5 | 8 (2 Страници)