You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ЗА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ

Настолните игри са немска култура! Те са се появили като инструмент, който сближава семейството. Всичко тръгва от Германия през 70-те години на миналия век. В последните години има ренесанс на настолните игри, както и в световен мащаб, така и в България.

Най-големият плюс на настолните игри е близостта между играчите. Настолните игри са чудесен  начин за пряко общуване. Казано е, че не може да опознаеш характера на човек, докато не изиграеш една настолна игра с него.

Хаба Германия предоставя  ново поколение „модерни“ настолни игри за деца!

Разбира се, настолните игри Хаба имат огромен образователен потенциал и могат да бъдат ползвани както като уникално и полезно средство за прилагане на групов метод за педагогическо взаимодействие в предучилищна възраст, като развиват много полезни и разнообразни умения.  Игрите не са конфликтни,  лесни са за обясняване и бързи за разиграване.

Настолните игри спомагат за моделиране на характера у децата и предоставят възможност за вписване и хармонизиране в обществото.

Колкото по-рано започнем да играем с нашите деца, толкова по-добре за нас като родители. Така ние ще сме приятели и ще сме близо до тях;  ще знаем какви са техните желания и потребности и какво е скрито в сърцата им. 

Ето защо, нашият екип, в лицето на Елеонора Георгиева - Създател на търговската марка Илинор, която е официален партньор на Хаба Германия за България, с помощта и съдействието на доц. д-р Елена Събева от Педагогически факултет, Катедра „Предучилищна педагогика" към Пловдивски университет, създадохме проект върху основата от ползите на настолните игри, които нарекохме "Детска школа  играя, уча и творя с Хаба" .

Тук може да прочетете повече:

ЗА СЪВМЕСТНАТА НИ ДЕЙНОСТ С ДОЦ.Д-Р ЕЛЕНА СЪБЕВА

ЗА ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ НА ДЕТСКАТА ШКОЛА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ГР.ПЛОВДИВ


Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

От: Илинор Публикувано: 28/03/2019 Коментари 0
Четири празника за деца през 2019 година в гр.Пловдив

Нашето Сдружение ”Децата на България-Развитие и бъдеще” бяхме одобрени за финансиране от Община Пловдив, Дирекция "Култура и културно наследство" за провеждане на четири празника за деца ‘Играй настолни игри и намери приятели добри”, които ще са част от Календара на културните събития през 2019 година на Община Пловдив. Събитията ще се проведат през май, юни и септември 2019 година в гр.Пловдив

Прочети повече

Организация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

От: Илинор Публикувано: 23/03/2019 Коментари 0
Организация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

Доц.Д-р Елена Събева, Катедра „Предучилищна педагогика”, ПУ ”Пайсий Хилендарски” гр.Пловдив изготви организация на ситуацията при въвеждането на нова настолна игра с открити правила и организация за затвърдяване на игрови правила на разучени вече с настолни игри с открити правила

Прочети повече

Хаба Германия - ново поколение „модерни“ настолни игри за деца

От: Илинор Публикувано: 07/01/2019 Коментари 0
Хаба Германия - ново поколение „модерни“ настолни игри за деца

НАСТОЛНИ игри ХАБА ние ги наричаме "Игри на живота" , които подготвят деца за реалния живот …и най-вече развиват у децата КОЛЕКТИВНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ и подобряват ОБЩУВАНЕТО В СЕМЕЙСТВОТО.

Прочети повече

Игра на Хаба спечели приз "Детска игра на годината 2018"

От: Илинор Публикувано: 18/06/2018 Коментари 0
Игра на Хаба спечели приз "Детска игра на годината 2018"

С радост Ви съобщаваме, че тактическата 3Д игра на Хаба „Дъхът на Дракона“ беше номинирана и спечели приза "Kinderspiel des Jahres 2018" (" Детска игра на годината 2018 ")

Прочети повече

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)