You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

КЛУБОВЕ ЗА НАСТОЛНИ ИГРИ ЗА ДЕЦА

Ние от НПО "Децата на България - Развитие и бъдеще", осъзнавайки ползата за децата и необходимостта от настолните игри като игрови материал, включихме в своите приоритетни задачи - Създаване на клубове за настолни игри за деца на територията на цялата страна.

Целта на клубовете е - Да полагаме екипни усилия за подобряване и/или усъвършенстване на комуникативните, възпитателните и емоционални норми при децата, съобразно възрастта им, чрез методи на приобщаване, обединяване, подпомагане с общуване, учене и игра.

Девизът на клубовете е "Ние сме дружина в овощната градина", защото една от целите на игрите Хаба и Школата е развиване на колективна интелигентност у децата, да се научат да бъдат част от успешни екипи, в които всеки проявява своята индивидуалност, но не пречи на никого, а заедно към общата цел!

Клубовете се кръщават на известни и любими  за децата игри Хаба. Сдружението ползва помещенията на партньорите ни, за да развива дейността. 

При желание, сме готови да обсъдим евентуално сътрудничество!

При интерес ни пишете на radost@zadecata.bgОрганизация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

От: Илинор Публикувано: 23/03/2019 Коментари 0
Организация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

Доц.Д-р Елена Събева, Катедра „Предучилищна педагогика”, ПУ ”Пайсий Хилендарски” гр.Пловдив изготви организация на ситуацията при въвеждането на нова настолна игра с открити правила и организация за затвърдяване на игрови правила на разучени вече с настолни игри с открити правила

Прочети повече

ПЪРВИЯТ Клуб за настолни игри за деца "КАРУБА"

От: Илинор Публикувано: 04/11/2018 Коментари 0
ПЪРВИЯТ Клуб за настолни игри за деца "КАРУБА"

Клубът за настолни игри за деца "КАРУБА" е част от НПО „Децата на България – Развитие и бъдеще” и ползва помещенията на солна пещера "Яспис" за развитие на дейността.

Прочети повече

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)