You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

КЛУБОВЕ ЗА НАСТОЛНИ ИГРИ ЗА ДЕЦА

Ние от НПО "Децата на България - Развитие и бъдеще", осъзнавайки ползата за децата и необходимостта от настолните игри като игрови материал, включихме в своите приоритетни задачи - Създаване на клубове за настолни игри за деца на територията на цялата страна.

Целта на клубовете е - Да полагаме екипни усилия за подобряване и/или усъвършенстване на комуникативните, възпитателните и емоционални норми при децата, съобразно възрастта им, чрез методи на приобщаване, обединяване, подпомагане с общуване, учене и игра.

Девизът на клубовете е "Ние сме дружина в овощната градина", защото една от целите на игрите Хаба и Школата е развиване на колективна интелигентност у децата, да се научат да бъдат част от успешни екипи, в които всеки проявява своята индивидуалност, но не пречи на никого, а заедно към общата цел!

Клубовете се кръщават на известни и любими  за децата игри Хаба. Сдружението ползва помещенията на партньорите ни, за да развива дейността. 

При желание, сме готови да обсъдим евентуално сътрудничество!

При интерес ни пишете на radost@zadecata.bgFun English & Board Games – Английски език и настолни игри за деца 3 + години

От: Илинор Публикувано: 16/01/2020 Коментари 0
Fun English & Board Games – Английски език и настолни игри за деца 3 + години

В Пловдив стартира през януари 2020 Fun English & Board Games е проект, който цели пълноценно, образователно и културно общуване между децата, изучаване на английски език по интересен, забавен и разбираем начин – с помощта на занимателни игри, песни и истории, както и развиване на различни социални умения.

Прочети повече

Клуб ПРИЯТЕЛИ - Настолни игри и разпознаване на емоции

От: Илинор Публикувано: 02/01/2020 Коментари 0
Клуб ПРИЯТЕЛИ - Настолни игри и разпознаване на емоции

Емоции имаме всички! Уменията за емоционалната интелигентност се придобиват и научават! Колкото по-рано започнем да разпознаваме емоциите си и да ги осъзнаваме- толкова по-добре! Това е т.нар. емоционална интелигентност!

Прочети повече

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)