You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

СЕМЕЙНОТО ОБЩУВАНЕ

Всички ние сме били деца, но колко от нас осъзнават какво е родителството и колко са важни първите години за формирането на детето като личност? Забързани в ежедневието и отдадени на работата ни, можем да изпуснем много важни моменти от порастването на нашите деца, които няма да се повторят.

Настолните игри са прекрасно средство за семейно общуване!

В този раздел ние ще публикуваме полезни за родителите насоки, въвеждайки децата в света на настолните игри - как да изберат подходяща тематика на игра, коя е подходяща игра, с която да се стартира, ако детето тепърва ще се докосва до настолните игри Хаба, ако детето е фен на Хаба къде и как да се запознава с новите игри Хаба, които производителя е сътворил за тях...и още много други интересни неща на тази тема! Целта е да се избегне неудовлетворение, ако е избрана сложна игра, която затруднява детето или игра с прости правила, която да е скучан на детето..ЦЕЛТА Е ВСИЧКИ ДА СА УДОВЛЕТВОРЕНИ И ДА СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА, КОЯТО СМЕ НАПРАВИЛИ - ПОКУПКА НА ИГРА ХАБА!

ЧЕТИРИ важни стъпки за ПОДБОР НА НАСТОЛНАТА ИГРА

От: Илинор Публикувано: 20/04/2020 Коментари 0
ЧЕТИРИ важни стъпки за ПОДБОР НА НАСТОЛНАТА ИГРА

Има няколко важни стъпки, които е нужно да следвате потапяйки се в света на настолните игри, които ще съберат семейството около масата и всички заедно ще се забавлявате!

Прочети повече

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)