You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ИГРА ЗА НАРЕЖДАНЕ МАГИЧЕСКИ ЦВЕТЯ 302576

48.90лв.
  • Производител: HABA Германия
  • Код на продукта: 302576
  • Тегло: 1.015 кг.
  • Размер: 24 см. x 29 см. x 5 см
  • Наличност: В наличност

Игра за подреждане и редене, спомагаща за насърчаването и развиване на креативността и  уменията за фината моторика, в частност фините двигателни умения. Играта  включва 5 двустранни карти с три нива на трудност. ... Тази игра за подреждане предлага на всички приятели на цветя, и не само  много разцъфващи възможности за креативно подреждане на забавления. Цветята и детелината могат да се нареждат свободно, да се групират  или да се подреждат едно  върху друго в рамката за подреждане. Хармоничните цветове и възхитителните дървени форми гарантират часове на магическа наслада!

Играта е подходяща за самостоятелна игра.

Съдържание: 18 дървени  форми за редене, 1 рамка за подреждане, 5 карти за шаблони.

Материал: бук, картон

Възраст от: 2 години

Размери на опаковката :Височина 24 см, Дължина 29 см, Широчина 5 см; Тегло 1015 гр.

Тази играчка е произведена в Германия в изключително екологични фабрики, използвайки устойчиво PEFC сертифицирана дървесина. ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Повече за фирмата производител и продукти им:

Тестване: играчките се подлагат на  различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултати се пазят 10 год. Изборът на играчките за тестване е на случаен принцип.

Боядиване:  Когато се появи цвят върху дървените се  използват без разтворители бои на водна основа. Боядисването се оъществява при специална технология за боядисване, които е чрез вибрация и продължава около 8 часа. Боята прониква на 2-3 мм дълбочина и това предпазва боядисаните дървени играчки от олющване.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти