You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КУБ ЗА УЧЕНЕ HEd 120828

1,870.00лв.
  • Производител: Haba Education
  • Код на продукта: 120828
  • Тегло: 25 кг.
  • Размер: 60 см. x 60 см. x 60 см
  • Наличност: Предварителна поръчка
Тагове: деца СОП

Дървен куб с много забавни страни, предлагащ много възможности за игра. Забавление без подреждане. Куб с игри за стимулиране на сетивата със звуков елемент, с плъзгащ елемент, с магнитен елемент, с оптичен елемент, с въртящ се елемент. Развива фината моторика и зрително-моторната координация

Децата са естествено любопитни и имат ярко въображение. Те обичат да играят ролеви игри, да изследват форми и звуци или да тренират със закопчалки. Ръцете на децата имат много работа и има много неща за преоткриване в мултифукционалния куб. Всяка от страните му е източник на забавление и откривателство – плъзгащи се елементи като колички, самолети и цветя, различни закопчалки, въртящ се волан със скоростен лост, вълшебна пръчка, тактилна торбичка и други. Воланът е акцент за малките състезателни шофьори. Всички сетива са активирани. 

Кубът е достатъчно голям, за да позволи на няколко деца да играят едновременно. Това насърчава играта заедно и децата учат, че може да се споделят играчките с други деца. Забавлението в играта няма граници. Всички елементи са здраво свързани с куба. Така че нищо не може да се загуби, нищо не трябва да се подрежда след игра и всичко винаги има фиксирано място.

Тегло 25 кг

Препоръчителна възраст 2+ години

Материал: масивна дървесина от бреза

Размери: 60х60х60 см 

ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Доставя се на клиенти с предварителна заявка. Възможност да се ползва т.о. (при интерес се свържете с нас)

Тази дървена образователна играчка е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти