You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Влакче със звуков ефект HABA 7098

79.90лв.
  • Производител: HABA Германия
  • Код на продукта: 7098
  • Тегло: кг.
  • Размер: 0 см. x 0 см. x 0 см
  • Наличност: В наличност

 

 Ту-туууу! Влакчето се приготвя за път! Една чудесна играчка,която развива: фината моторика на детето,координацията око-ръка,опознаването на цветове и форми . Всеки вагон има нещо ново да се открива: Зеленото вагонче пренася игра с малки топчета. Вагончето в естествен дървесен цвят е натоварило елементи, които могат да влизат едни в други, да се нанизват и подреждат. Локомотичето е приготвило своята свирка. Само кондукторът липсва! А , ето го и него! Качил се е на второто вагонче и чака влакчето да тръгне! Вагончетата се захващат чрез закопчаване.

Съдържание: 1 локомотив, 3 вагона, 1човече, 5дървени елемента за вграждане.

Брой играчи :1 

 

Тази качествена бебешка играчка е част от системата на Хаба за ранно развитие на децата - тя ще задържи вниманието им дълго време и същевременно помага да развиват способностите да хващат и държат здраво предмети. Ярките цветове на дървените елементи са дълготрайни и се дължат на безвредните бои на водна основа, използвани при боядисването. Играчката не се деформира поради качеството на дървото и прецизната изработка. Лакирана е и е много удобна за почистване с влажна кърпа.

Интересни факти за марката:

1. ХАБА е немска марка с над 75годишна история, която твори разнообразни детски играчки и игри от екологични и безвредни материали и определя себе си като "Изобретател за деца" с фокус оригинален дизайн и прецизна изработка.

2. Всички играчки минат различни тестове поне в 3 лаборатории. 1% от производството се проверява и резултатите се пазят 10 год. Избора на играчките за тестване е на случаен принцип

3. Дървото не се деформира и изкривява, след като е направена играчката. Това се дължи на Немска прецизност и точност при правилната обработка и съхранение на дървото.

4. Играчките са със загладени ръбове, за да не се нарани детето.

5. При боядисването на играчките Хаба се използва специална технология, при която лака на водна основа прониква на 23 мм, дълбочина в дървото и това не позволява боята да се отлющва и дълго време играчките са като нови (дори за поколения)

6. Всички играчки, подходящи за до деца 3+ се лакират с лак на водна основа, за да могат се почистват по-лесно.

7. В Хаба мислят за екологията и бъдещето на Земята (не се разхищава), затова оптимално се използва материала с минимален отпадък

 

Опаковка:красива картонена кутия с размер 32х11х10см
Материал: букова дървесина
Препоръчителна възраст: 12м+

Произведено в Германия

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha