You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ПАРТНЬОРИ НА СДРУЖЕНИЕТО

Станете част от Семейството на НПО „Децата на България- Развитие и бъдеще“. Членството при нас Ви предоставя следните възможности:

- Създателите на Детска школа „Играя, уча и творя с Хаба“ ще ви дадат ноу-хау, което да ползвате;

- Създаване на Клуб за настолни игри към НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“ и предоставяне на настолни игри Хаба под наем

Ставайки част от екипа на НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“, Вие може да разчитате на подкрепата на целия организационен, икономически, юридически и педагогически екип, което ще спомогне да развиете своята стопанска дейност. Заедно към успеха стъпка по стъпка! ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“ и Детска школа „Играя, уча и творя с Хаба“ ви дават моментално разпознаване на марката, като предоставя карти за посещения на Школата, стикери за децата с любимите герои от игрите, както и Клубни карти за членския внос.

Предложението е валидно на територията на България, независимо от населеното място.

При желание и възникнали въпроси моля свържете с нас на radost@zadecata.bg

Школата ХАБА в Солна среда със занимания и през УЧЕБНАТА ГОДИНА

От: Илинор Публикувано: 20/10/2018 Коментари 0
Школата ХАБА в Солна среда със занимания и през УЧЕБНАТА ГОДИНА

Детска Школа „ИГРАЯ, УЧА И ТВОРЯ С “ХАБА”, организирано от Сдружение „Децата на България - Развитие и бъдеще” в партньорство със солна пещера Яспис, открива сезона за учебната 2018/2019 година на 27 октомври 2018 год.

Прочети повече

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)