You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ПАРТНЬОРИ НА СДРУЖЕНИЕТО

Станете част от Семейството на НПО „Децата на България- Развитие и бъдеще“. Членството при нас Ви предоставя следните възможности:

- Създателите на Детска школа „Играя, уча и творя с Хаба“ ще ви дадат ноу-хау, което да ползвате;

- Създаване на Клуб за настолни игри към НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“ и предоставяне на настолни игри Хаба под наем

Ставайки част от екипа на НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“, Вие може да разчитате на подкрепата на целия организационен, икономически, юридически и педагогически екип, което ще спомогне да развиете своята стопанска дейност. Заедно към успеха стъпка по стъпка! ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!

НПО“Децата на България- Развитие и бъдеще“ и Детска школа „Играя, уча и творя с Хаба“ ви дават моментално разпознаване на марката, като предоставя карти за посещения на Школата, стикери за децата с любимите герои от игрите, както и Клубни карти за членския внос.

Предложението е валидно на територията на България, независимо от населеното място.

При желание и възникнали въпроси моля свържете с нас на radost@zadecata.bg

КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ПЕДАГОЗИ са част от успеха на ШКОЛАТА

От: Илинор Публикувано: 29/09/2019 Коментари 0
КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ПЕДАГОЗИ са част от успеха на ШКОЛАТА

Децата , които посещават Детската школа „Играя уча и мисля с Хаба”, която се провежда като допълнителна дейност в детските градини в гр.Пловдив се обучават в малки групи от КВАЛИФИЦИРАНИ ПЕДАГОЗИ. Целевата система и Програмата на Школата са изготвени от ДОЦ.Д-Р ЕЛЕНА СЪБЕВА от Пловдивски университет, Катедра „Предучилищна педагогика“.

Прочети повече

ПРАЗНИЦИ НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ ЗА ДЕЦА В ПЛОВДИВ

От: Илинор Публикувано: 14/09/2019 Коментари 0
ПРАЗНИЦИ  НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ ЗА ДЕЦА В ПЛОВДИВ

В Пловдив през 2019 година се проведоха четири събития за настолни игри за деца. На събитията се разиграваха настолни игри, които са част от набора любими игри за децата, които са включени в образователната програма на Детска школа” Играя, уча и творя с Хаба”, която Сдружението разпространява като доставчик на допълнителни педагогически дейности в детските градини в гр.Пловдив, считано от учебната 2017/2018 година. Представиха се за първи път ИНОВАТИВНИТЕ 3Д ролеви игри!

Прочети повече

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)