You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Детската школа ХАБА в СОЛНА СРЕДА

Детската Школа "Играя, уча и творя с Хаба" като допълнителната дейност в Детската градина приключва в края на май. Идеята за създаването на Лятна детска школа Хаба е да поддържа навиците, които са създадени у малчуганите чрез игрите Хаба през учебната година в детската градина и/или да се присъединят деца, които искат да се докоснат до забавните и полезни игри Хаба и/или да се включат деца, които да се опитат да бъдат част от отбора на Хаба

Групите ще са:

- за малки деца (3-5 години) - Група "По-НАЙ" 

- за големи деца (5-7 години) - Група "По-по-НАЙ" 

Време за провеждане на заниманията- От Юни до Август. По желание на родителите, при проявен интерес и възможност-  Септември. Заниманията ще се водят от Педагог. Макс.продължителност 45 мин. (вкл. свободна игра, въвеждащ танц за екипност и правилата на Школата, реална игра)

Място на провеждане – Помещения в солна среда - Солни пещери и стаи,Читалища

Дни за провеждане –  по график

От октомври 2018 година, поради интереса на родители и деца, организираните занимания на деца с педагог, продължават и през учебната година!

В случай,че проявявате интерес към Школата - моля свържете с нас на тел. 0897 855467 или ни пишете на radost@zadecata.bg

СЛЕДЕТЕ НИ В ГРУПАТА ВЪВ FACEBOOK, КЪДЕТО ПУБЛИКУВАМЕ НОВИНИ ОКОЛО ХАБА

Школата ХАБА в Солна среда със занимания и през УЧЕБНАТА ГОДИНА

От: Илинор Публикувано: 20/10/2018 Коментари 0
Школата ХАБА в Солна среда със занимания и през УЧЕБНАТА ГОДИНА

Детска Школа „ИГРАЯ, УЧА И ТВОРЯ С “ХАБА”, организирано от Сдружение „Децата на България - Развитие и бъдеще” в партньорство със солна пещера Яспис, открива сезона за учебната 2018/2019 година на 27 октомври 2018 год.

Прочети повече

Финал на Лятна детска школа ХАБА - Първи сезон

От: Илинор Публикувано: 30/08/2018 Коментари 0
Финал на Лятна детска школа ХАБА - Първи сезон

Приключи първия сезон на Лятна детска школа “Играя, уча и творя с Хаба“. Всички ние ЗАЕДНО успяхме да видим резултатите, които се постигнаха у децата, особено тези родители, които стимулираха и насочваха децата си и бяха последователни и постоянни в действията си .

Прочети повече

Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Трето и четвърто занимание

От: Илинор Публикувано: 14/06/2018 Коментари 0
Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Трето и четвърто занимание

Измина доста забавна седмица- играхме четири игри на Хаба и научихме доста полезни неща за плодовете, зеленцуците, за сезоните, гъсениците и пеперудите.. ..

Прочети повече

Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Второ занимание

От: Илинор Публикувано: 07/06/2018 Коментари 0
Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Второ занимание

Второто занимание на Лятната школа бе посветено на цветовете и формите. Целта бе познаване на цвят, нюанси (по-тъмно и по-светло) и формите. След играта децата ще знаят, че всяко нещо има цвят, форма и име. Образователната игра на Хаба “Цветове и форми” бе разиграна в двата и варианта.

Прочети повече

Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Първо занимание

От: Илинор Публикувано: 06/06/2018 Коментари 3
Лятна Школа Хаба- Първи сезон-Първо занимание

На 5 юни 2018 стартира първото занимание на Лятната Школа, което се проведе в Солна пещера Яспис в Пловдив. Първият ден на Лятната детска школа "Играя, мисля и творя с Хаба" наблегнахме на засилена комуникация с децата, за да стартираме, опознавателния процес - за да опознаем децата, интересите и качествата им

Прочети повече

Показани 1 от 5 | 6 (2 Страници)