You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Система за детска игра HABA Kullerbü - Писта Вятърна мелница 300438

179.90лв.
  • Производител: Haba Germany
  • Код на продукта: 300438
  • Тегло: кг.
  • Размер: 0 см. x 0 см. x 0 см
  • Наличност: В наличност

Kullerbü е колоритната, гъвкаво разширяваща се система за игра от HABA за деца от 2 до 8 години!

В света на игра Kullerbü ще научите какво се крие зад тази извънредна игрална система и какво впечатлява децата за Kullerbü и побеждава над родителите: от умната система за кликване до дизайн, подходящ за деца, до обширна информация за стандартите за материали, качество и безопасност. 

Иновативната система за игра Kullerbü  е замислена така, че да може гъвкаво да се разширява и модифицира. Резултатът е голям брой различни строителни възможности, които правят Kullerbü атрактивна и забавна играчка за цялото детство и отвъд него.

Пистата с вятърната мелница е огромен, гъвкаво разширяващ се свят със сферична топка с много чудесни ефекти.Безопасно и разнообразно забавление дори за деца от 2 години. Умен клик система за стабилно забавление и игра. Маркировките върху колоните улесняват конструкцията. Може да бъде допълнено с всеки влак Kullerbü

Вятърната турбина на HABA-Kugelbahn Kullerbü има всичко! Топката Павел и смешната котка (жълтата топка) минават през голямата порта надолу в дълга стръмна крива, преминават през вятърната мелница и се спускат към къщата с камбанарията. Въртящата се вятърна мелница, камбана на звънене и стръмната крива, която дава на топките допълнителна доза инерция - многото елементи, които обогатяват играта предполагат много разнообразни фенове на малките топки. Прекрасните илюстрации на голямата порта и малкия звънец са част от сладките детайли, които достигат до сърцата на децата и правят играта любима за тях.

Съдържание:  25 елемента ( в т.ч. 1 топка Пол, 1 топка котка и 1 топка)

Характеристики и материал на продукта:

Топки Ø 4,6 см. Бук, шперплат, пластмаса.

Възраст: от 2 години до 8 години

Дизайн от: Jan Schenkel

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha