You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ПОЛЕЗНИ СТАТИИ

Провеждането на Детската школа „Играя уча и творя с Хаба“ в детските градини в Пловдив, както и заниманията на Лятната школа провокираха и провокират ежедневно екипа на Сдружение “Децата на България- Развитие и бъдеще“ да мисли в няколко аспекта. Нашият екип, който твори с любов към децата в процеса на своята работа непрекъснато наблюдаваме поведението на децата – как те се държат по време на заниманието с педагога, какво поведение проявяват спрямо другите деца, събираме обратна връзка от родители, педагози, независими специалисти, с които споделяме като ситуации и др.  Анализираме информацията, констатираме проблемите и търсим решения, които са практически приложими и ще се постигнат добри резултати при екипната работа с децата.

В тази поредица от статии- ние ще споделяме с Вас- родители, педагози и всички, които обичате децата нашите стъпки, през които преминаваме.

Вярваме, че ще ви е полезно! И ще сме Ви благодарни, ако споделяте с нас Вашето мнение. 

НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

От: Илинор Публикувано: 09/11/2019 Коментари 0
НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

Настолните игри са много полезни за децата. Те отделят малчуганите от „ NET мрежата”. Настолните игри правят ЧУДО с децата, като отварят една врата на приключения без компютър, таблет, смартфон и телевизор. НАСТОЛНИТЕ ИГРИ СА НАЙ-МОДЕРНОТО OFFLINE занимание!

Прочети повече

Отговорността за ДЕЦАТА НИ

От: Илинор Публикувано: 18/08/2018 Коментари 0
Отговорността за ДЕЦАТА НИ

Всички ние сме били деца, но колко от нас осъзнават какво е родителството и колко са важните първите години за формирането на детето като личност? Забързани в ежедневието и отдадени на работата ни, можем да изпуснем много важни моменти от порастването на нашите деца, които няма да се върнат.

Прочети повече

Ефективно ОБЩУВАНЕ между Деца и Родители

От: Илинор Публикувано: 05/07/2018 Коментари 0
Ефективно ОБЩУВАНЕ между Деца и Родители

Да се разговаря със децата е истинско изкуство. Техните послания са толкова добре кодирани, че за възрастния човек е трудно да ги разшифрова. Родители, научете децата си да споделят. Създавайте взаимоотношения на взаимно доверие и зачитане на различията.

Прочети повече

Трудните деца- Бъдещите лидери

От: Илинор Публикувано: 17/06/2018 Коментари 0
Трудните деца- Бъдещите лидери

"Кроткото дете ни напомня, че в света съществува любов. Трудното дете ни показва, че имаме тъмни страни, които трябва да преодолеем." Андрю Фулър

Прочети повече

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)