You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

Играчки Фрьобел - Дърво на сезоните HEd 379242

107.00лв.
  • Производител: Haba Education
  • Код на продукта: 379242
  • Тегло: кг.
  • Размер: 0 см. x 0 см. x 0 см
  • Наличност: В наличност
Тагове: Фрьобел, сезони

Дървен образовател пъзел от от немската серия образователни играчки „Даровете на Фрьобел“. Детския пъзел е силно стимулиращ, създава възможности за дискусия за това как природата се променя през сезоните, за опознаване на геометричните фигури - кръгове, квадрати и триъгълници, докосване до разбиране за естетика и геометрия, помага да се развият фините двигателни умения, координацията между око-ръка, сортирането по цветове, формата и темата.

Природата играе ключова роля в педагогиката на Фридрих Фрьобел. Това дървено сезонно дърво е фантастичен начин да представите променящите се сезони. Приставките и декорациите имат прости, но привлекателни геометрични форми, които могат да бъдат съотнесени към сезоните и прикрепени към дървото. Това може да вдъхнови дискусии и възможности да научите нето повече за сезоните, естествените и геометричните фигури.

Съдържание:

1 несглобено дърво (около 35,5 х 28 см),

12 кръгли декорации,

6 приставки (2 кръга, квадратчета и триъгълници)

Възраст: 3+ години

Материал: дърво

Повече за играчките: „Даровете на Фрьобел“ - полезно и актуално за децата в наше време

Кой е Фридрих Фрьобел?:  През 1840 г.основава първата детска градина, той поставя основите на новаторска концепция за образование в ранна детска възраст.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ са прости и изискани едновременно.

Играчките „Даровете на Фрьобел“ стимулират творческото мислене у децата, спомагат за развиване на умения за саморегулация и лична отговорност, както и от способността да работят заедно.

Какво можем да научим от Фридрих Фрьобел?: Погледнете отблизо от какво се интересуват децата, намалете предлаганото, преминете от простото към сложното, придружете заниманието сговор, дайте на детето правилните думи и играйте заедно!

Идея на Даровете на Фрьобел: Да се създадат многобройни и разнообразни форми, количества и модели в 3-те категории на Froebel: форми на красота, форми на живот и форми на знание

Децата днес израстват в технически, автоматизиран и дигитализиран свят.Да направиш децата годни за бъдещето означава да ги стимулираш, насърчаваш и укрепваш по подходящия начин. В частност във все по-дигитализирания свят е важно децата да разберат естествения си (околен) свят и неговите закони със собствените си ръце. Това е единственият начин да опознаят себе си във всичките му аспекти и да се развият психически, физически и емоционално.                                                                 

Преоткрийте идеите на Фрьобел с играчките ХАБА и ги адаптирайте към днешния ден!

Детската образователна играчка е от серията „Haba education” на немския производител ХАБА, който е над 80 години на световния пазар и предлага на своите клиенти образователни продукти за деца. Цялостното развитие на деца на възраст между 0 и 8 години е основната цел на ХАБА Германия.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
text_captcha

Свързани продукти