You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

за СУРОВИНИТЕ, вложени в немските дървени играчки ХАБА

за СУРОВИНИТЕ, вложени в немските дървени играчки ХАБА

От: Илинор Публикувано: 06/09/2019 Пъти прочетено: 390 Коментари: 0

Уважаеми клиенти на ХАБА, Скъпи родители,

Искаме да Ви предоставим полезна информация за суровините от които се произвеждат детските дървени играчки на ХАБА и какво освен философия е заложено тук:

Дървесината се нарежда като една от най-естествените и красиви суровини. Ето защо дървото е заложено в дървените играчки на ХАБА още от самото начало. Немските продукти ХАБА, изработени от дърво носят печат от PEFC от 2010 г. Този печат потвърждава, че в производството на детски дървени играчки ХАБА се използва дърво от устойчиво горско стопанство в немските гори. Суровината, която се използва на образователните детски играчки ХАБА - букова и брезова дървесина идва от гори, разположени в радиус от 150 км от града, където се намират фабриките за производство на дървените играчки - Bad Rodach, Франкония - Германия. Суровината шперплат се закупува изключително от сертифицирани производители. По този начин ХАБА подкрепят опазването на горите и допринасят значително за устойчивото използване и управление на горите в световен мащаб.

Когато внасят цвят в дървени играчки, се използват само бои и лакове без разтворители, на водна основа. Така бебетата и малкото дете могат да поставят всички дървени играчки ХАБА в устата си по всяко време без притеснения - качеството на ХАБА означава БЕЗОПАСНОСТ.


За любовта, вложена в дървените немски детски играчки ХАБА! Има цяла гора от възможности в едно парче дърво. Доказателството за това са продуктите на ХАБА. Дизайнери на ХАБА ежегодно проектират здрави, вълнуващи играчки, които повишават креативността, уменията и въображението на децата. ...това е една цяла Система и Философия за развитие!


Ангажимент за качеството на материалите и тяхната обработка
В ХАБА има принцип: "Играчките са толкова добри, колкото техните материали и изработката им". 
Ето защо в ХАБА внимават да гарантират високо качество при избора на материали! И екипа на ХАБА постоянно проверява тяхната изработка по време на производство на детските играчки. След 1938 г., когато е основана ХАБА и до ден днешен, ХАБА произвежда ПРЕДИМНО продукти от дърво. Но когато започват да се произвеждат настолни игри, към използваните материали (за дъските за игра, карти и плочки) беше добавен здрав картон. През последните десетилетия продуктовата гама на ХАБА постоянно се разширява - постепенно се добавят различни полиестерни материали и висококачествени пластмаси. Всички използвани материали се проверяват щателно, преди да започне производството.

Качеството на ХАБА означава БЕЗОПАСНОСТ!!!
Ето защо ние от ТМ ИЛИНОР, като официален партньор на ХАБА ГЕРМАНИЯ за България, Ви препоръчваме да изберете продуктите ХАБА!

Свързани продукти

Свързани постове

Коментари

Напиши коментар