You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

За ХАБА и пътя на марката в БЪЛГАРИЯ

В тази секция от нашия Блог, Вие ще се запознаете  с идеята Хаба и какви са мотивите тя да проходи и да намери път за реализация в България.

Ще се запознаете с това какво е Хаба и с какво Хаба е полезна за развитието на децата - настолни образователни игри за деца и техните родители, качествени и безопасни еко играчки, произведени в Германия и др. 

Тази информация ще е полезна за много родителите, които имат потребност и търсят решение за своите деца...

Ние Ви информираме- Избора е Ваш!за СУРОВИНИТЕ, вложени в немските дървени играчки ХАБА

От: Илинор Публикувано: 06/09/2019 Коментари 0
за СУРОВИНИТЕ, вложени в немските дървени играчки ХАБА

Немските продукти ХАБА, изработени от дърво носят печат от PEFC от 2010 г. В немските дървени играчки ХАБА, се използват само бои и лакове без разтворители, на водна основа. Дизайнери на ХАБА ежегодно проектират здрави, вълнуващи играчки, които повишават креативността, уменията и въображението на децата. ...това е една цяла Система и Философия за развитие! Качеството на ХАБА означава БЕЗОПАСНОСТ!!! Затова ви препоръчваме да изберете ХАБА

Прочети повече

ХАБА ГЕРМАНИЯ ПРАЗНУВА СВОЯ 80-ТИ ЮБИЛЕЙ

От: Илинор Публикувано: 24/02/2019 Коментари 0
ХАБА ГЕРМАНИЯ ПРАЗНУВА СВОЯ 80-ТИ ЮБИЛЕЙ

През 2018 година ХАБА ГЕРМАНИЯ празнува своя юбилеен рожден ден като корпоративна марка. Модерната семейна фирма, която е международно активна и богата на традиции, навършва 80 години.

Прочети повече

Пет задружни приятели и добър екип в игрите

От: Илинор Публикувано: 11/02/2019 Коментари 0
Пет задружни приятели и добър екип в игрите

Добре дошли в дома на сладките еднорози на Хаба! Те живеят в Замъка на Облаците, който е в средата на много голям облачен парк и се намира в далечна страна. Там има много различна растителност, която е идеална за игра на криеница. В средата на парка има голямо черешово дърво. Това е любимото място на зайчето Фини. Сигурно ще се запитате кой е Фини и кои са неговите приятели?

Прочети повече

ХАБА на Международен панаир - Нюрнберг Германия'2019

От: Илинор Публикувано: 28/01/2019 Коментари 0
ХАБА на Международен панаир -  Нюрнберг Германия'2019

Тази година Международният панаир на детски играчки в Нюрнберг Германия отбелязва 70-годишнината си. Цялата международна индустрия за играчки за деца празнува, и разбира се и нашите партньори от ХАБА ГЕРМАНИЯ. ХАБА беше един от първите изложители в Нюрнберг и отново през 2019 г. ще представи над 250 нови продукта на панаира

Прочети повече

ХАБА защитава опазването на околната среда

От: Илинор Публикувано: 21/07/2018 Коментари 0
ХАБА защитава опазването на околната среда

ХАБА защитава опазването на околната среда като се стреми към минимално въздействие на околната среда. От 2010 година всички играчки на Хаба имат етикет PEFC, което е свидетелство за този ангажимент.

Прочети повече

Показани 1 от 5 | 8 (2 Страници)