You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

НАСТОЛНАТА ИГРА – ЗАБАВЕН И РАЗЛИЧЕН ПОДАРЪК

От: Илинор Публикувано: 09/11/2019 Пъти прочетено: 643 Коментари: 0

Настолните игри са много полезни за децата. Те отделят малчуганите от „ NET мрежата”. Настолните игри правят ЧУДО с децата, като отварят една врата на приключения  без компютър, таблет, смартфон и телевизор.

За съжаление много родители в България не подозират колко полезни са настолните игри и колко е полезно да общуваме с децата, като отделяме време за игра с тях, въпреки заетостта ни и забързаното ежедневие.

Настолните игри са инструмент, които доближава родителите до „вълшебния свят” на децата.  Чрез играта всички в семейството може да играят и да се забавляват заедно с децата. Настолните игри събират цялото семейство и му дават шанса дa прекарва повече хубави и незабравими моменти заедно. 

Настолните игри предоставят възможност на децата да учат по забавен и интересен, а не скучен начин..който мотивира детето да продължава да учи.

Настолните игри помагат на децата да осъзнаят колко са ценни знанията. Знанията са основна движеща сила, те имат много по-голяма стойност от оценката, поставена на детето. В повечето случаи оценката е само число, а понякога тя може да е субективна. Много по-ценно е детето да оценя обема от информация, който е успяло да усвои.

Настолните игри дават възможност на децата да правят грешки и да се учат от тях. Това е по-бавния, но по-сигурния и траен начин (проба-грешка). По време на игра децата вземат решения, които влияят върху крайния резултат. Те правят различни стъпки, поемат риск да пробват нови тактики, често бъркат, но във времето правят нужните изводи от своите решения и резултатите, които са постигнали. По този начин една настолна игра учи детето да поема отговорност за решенията си и да не се бои от загубата. Това е един естествен процес в живота…понякога печелим, понякога губим! Важно е да се научим да се забавляваме с настолните игри, а по-късно да се забавляваме и с ИГРАТА ЖИВОТ!

Настолните игри развиват МИСЛЕНЕТО на децата и способността за запомняне на нова информация. Чрез тях децата развиват умения като наблюдателност, съобразителност, остър ум, стратегическо мислене и комбинативност. Тези качества са от голяма полза на децата в РЕАЛНИЯ ЖИВОТ, когато пораснат, защото ще ги подготвят да се справят с всякакви ситуации.  Малчуганите се учат да играят честна игра -  по правилата, да уважават своите конкуренти и да приемат достойно както победата, така и загубата.

Скъпи родители, играейки с децата, Вие със сигурност ще научите много нови неща за тях и ще опознаете по-добре характера им.

Настолните игри ще променят представите ви за забавление. За да се случи това, са нужни три неща – ЖЕЛАНИЕ,  да се доверите на НАСТОЛНИТЕ ИГРИ, да отделите ВРЕМЕ ЗА ИГРА С ДЕЦАТА. 

Все по-често се чудим какви подаръци да подаряваме на децата си, канени сме на поредния рожден ден, предстоят празници Коледа, Нова година, именни дни…Ние от ТМ ИЛИНОР Ви препоръчваме: Изберете един различен подарък – НАСТОЛНА ИГРА. В замяна на парите си ще получите най-хубавата изненада, за която можете да се сетите. НАСТОЛНИТЕ ИГРИ СА НАЙ-МОДЕРНОТО OFFLINE занимание! Настолната игра се харесва от всеки, единствено и важно условие е да изберем подходящата настолна игра. В случай, че имате нужда от съвет и насоки – ние можем да ви помогнем..просто ни пишете online@ilinor.bg

ТМ ИЛИНОР е официален партньор на ХАБА Германия..На сайта може да намерите над 90 настолни игри – образователни и занимателни, игри за най-малките от серията „Моите първи игри”, за деца и за възрастни! МОЖЕ ДА ГИ РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

Настолните игри ще събудят детето във вас и ще направят забързаното ви ежедневие по-цветно и приятно. Приемете предизвикателството и се впуснете смело в едно приключение без край.

Бъдете здрави и щастливи, обградени с много любов! И се забавлявайте!


Свързани продукти

Свързани постове

Коментари

Напиши коментар