You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ХАБА на Международен панаир -  Нюрнберг Германия'2019

ХАБА на Международен панаир - Нюрнберг Германия'2019

От: Илинор Публикувано: 28/01/2019 Пъти прочетено: 691 Коментари: 0

Тази година Международният панаир на детски играчки в Нюрнберг Германия отбелязва 80-годишнината си. Цялата международна индустрия за играчки за деца празнува, и разбира се и нашите партньори от ХАБА ГЕРМАНИЯ.

ХАБА беше един от първите изложители в Нюрнберг и отново през 2019 г. ще представи над 250 нови продукта на панаира, включително тези от гамата на развиващите играчки/писти Kullerbü - играчки, които са спечелили сърцата на безброй деца.

Новата тема за продуктите на Kullerbü е за пожарната: Голямата писта за игра на пожарникари вдъхновява децата с различни игрални ефекти и детайли като площадка за кацане на хеликоптери, пързалка за топка и зала за превозни средства с пространство за пожарни машини. Програмата за възпроизвеждане на звук от пожарната аларма добавя още повече действие към играта, включително интегрираната звукова пътечка, която създава реалистични шумове на сирената или пращенето на огъня. Комбинирайте двете пиеси за игра с темата за къщата на огъня, която е настроена за гигантски огън, който гарантира максимално забавление. Друга нова характеристика са превозните средства, задвижвани от батерии, включително пожарна кола, която може да се задвижва от мощно задвижване на четири колела или ръчно. (Тъй като тези продукти са по-слабо търсени от клиентите на пазара в България- този продукт може да се поръча с preorder – (арт.номер 304847 Цена на дребно с ддс - 219,90 лв.)


 Двете нови предложения в категория парцалени кукли на ХАБА са Клеа (арт.номер 304888 Цена на дребно с ддс - 89,90 лв.) и Елиса (арт.номер 304889 Цена на дребно с ддс - 89,90 лв.)- кукли за игра от меки тъкани, с перфектни глави и крайници;

Това, което ги отличава е естественият им дизайн  и техните модерни дрехи. Техните тела са моделирани въз основа на пропорциите на детското тяло. Така, че децата могат да се видят особено в тези кукли и да оставят въображението и творчеството си свободни, докато играят.


 Дървото е едно от най-красивите и естествени суровини, с които разполага. Тъй като компанията е основана преди повече от 80 години, дървените играчки са естествена част от портфолиото на  ХАБА. По-голямата част от дървените играчки са произведени в централата на компанията в Бад Родах - Германия.

 Говорейки за дървени детски играчки, с различните цветни елементи на 3D игра с образователна цел  'Creative Stones' (арт.номер 304854 Цена на дребно с ддс - 58,90 лв.) можете да създавате различни форми и модели. Триизмерните фигури могат да създават малки структури в безкрайни вариации! Геометричните форми обучават пространственото въображение и фините двигателни умения чрез игра.


Пролетният акцент в детските настолни игри е "Диванът на Хемпел"  (арт.номер 304682 Цена на дребно с ддс - 57,90 лв. ) - играта с триизмерна триъгълна памет с XXL игрална дъска, всичко за Уго Хемпел и неговите неща в дома му. Играта разполага с иновативен механизъм за игра с въртяща се фигура от тип компас и е особено вълнуващ, тъй като всички играчи споделят вълнението с всяко движение.   Препоръката на ХАБА за най-малките фенове на игри от 2 и повече години е настолната детска игра - "В кабинета на доктора" (арт.номер 304648, Цена на дребно с ддс - 44,90 лв.) Наред с другите неща, тя включва интерактивна история на играта. Самозалепващи, подвижни превръзки и дебели, неплъзгащи се карти, които показват обичайните инструменти, използвани в кабинета на педиатъра. Игралните части гарантират, че лечението в кабинета на педиатъра може да бъде автентично възпроизведено по начин, подходящ за деца.    Има нов вариант на настолна детска игра "Държави в Европа"..


И не на последно място можем да обобщим, че философията на ХАБА се основава на един прост принцип - децата са най-важният аспект от живота ни. Екипът на ХАБА ежегодно твори и произвежда играчки, които карат децата да им светват очите и в същото време предлагат устойчив източник на стимулация.

Защото …. Децата опознават света чрез  игра! Докато те играят ,те научават нови неща и осъществяват нови запознанства с други деца… и не само!


Коментари

Напиши коментар