You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

ХАБА в детските градини в Пловдив

НАЧАЛОТО: През лятото на 2017 година доцент Събева създаде първата образователна програма в България,  в която бяха включени 15 настолни образователни игри Хаба. През октомври 2017 година стартирахме Детска школа "Играя, уча и творя с Хаба" като Допълнителна дейност в детските градини в гр. Пловдив. В ДГ "Малина" Пловдив стартирахме с 8 деца, заявили желанието си да ни последват...Завършихме годината с 11 деца. Интересът към Хаба нараства от ден на ден..


КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ПЕДАГОЗИ са част от успеха на ШКОЛАТА

От: Илинор Публикувано: 29/09/2019 Коментари 0
КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ПЕДАГОЗИ са част от успеха на ШКОЛАТА

Децата , които посещават Детската школа „Играя уча и мисля с Хаба”, която се провежда като допълнителна дейност в детските градини в гр.Пловдив се обучават в малки групи от КВАЛИФИЦИРАНИ ПЕДАГОЗИ. Целевата система и Програмата на Школата са изготвени от ДОЦ.Д-Р ЕЛЕНА СЪБЕВА от Пловдивски университет, Катедра „Предучилищна педагогика“.

Прочети повече

ТРЕТА поредна година ШКОЛАТА е в ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ПЛОВДИВ

От: Илинор Публикувано: 16/09/2019 Коментари 0
ТРЕТА поредна година ШКОЛАТА е в ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ПЛОВДИВ

И през новата учебна 2019/2020 година Детска школа „Играя, уча и творя с Хаба” е предложила оферти в 17 детски градини в гр.Пловдив. Ще се радваме информацията да достигне до родителите. Информацията е най-важното нещо, а изборът е на всеки един от нас. Настолните игри учат децата да мислят, да спазват правила и да развиват умения за работа в екип, заучаването на игрите спомагат за по-добра социализация и работа в малка група, интересните сюжети подобряват концентрацията на децата, децата се учат на търпение и да приемат загубата и да споделят победата.

Прочети повече

Организация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

От: Илинор Публикувано: 23/03/2019 Коментари 0
Организация на педагогическа ситуация- настолни игри с открити правила

Доц.Д-р Елена Събева, Катедра „Предучилищна педагогика”, ПУ ”Пайсий Хилендарски” гр.Пловдив изготви организация на ситуацията при въвеждането на нова настолна игра с открити правила и организация за затвърдяване на игрови правила на разучени вече с настолни игри с открити правила

Прочети повече

КАК ДА ЗАПИША ДЕТЕТО В ШКОЛАТА И КАК ДА ПЛАТЯ?

От: Илинор Публикувано: 13/03/2019 Коментари 0
КАК ДА ЗАПИША ДЕТЕТО В ШКОЛАТА И КАК ДА ПЛАТЯ?

Уважаеми родители, По някакъв начин до Вас е достигнала информация за полезността на Детска школа "Играя, уча и творя с ХАБА" - занимания с настолни детски игри в детската градина, които се водят от обучени педагози под формата на допълнителна дейност! Чудете се дали ще се хареса на детето Ви ? Ние ще ви помогнем!

Прочети повече

Информираност за родители - Детска школа ХАБА

От: Илинор Публикувано: 08/09/2018 Коментари 1
Информираност за родители - Детска школа ХАБА

Каним Ви да бъдете наши партньори в посока реализирането на Школата и тя да достигне до повече деца и да навлезе в повече детски градини, тъй като това е полезно за деца и възрастни в много аспекти. НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ КОГАТО СЕ ОБЕДИНИМ И РАБОТИМ ЗА БЛАГОТО НА ЕДНА ОБЩА ЦЕЛ, РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА МНОГО ПО-ДОБРИ.

Прочети повече

Показани 1 от 5 | 11 (3 Страници)