You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ХАБА - Илинор България

  • Вашата количка е празна!

За Илинор

Елеонора Георгиева, която създаде ТЪРГОВСКАТА МАРКА ИЛИНОР бе водена от усещането, че в България е нужно да има промяна на старите парадигми относно качеството на предлаганите стоки за деца. От 2012 година акцент в ИЛИНОР става развитието на децата. ИЛИНОР става официален партньор на Хаба Германия за България –качествени еко (от дърво и картон) игри и играчки за децата. Преди това въвежда в България през 2009 година дишащите детски пантофи Бефадо и разработва пазара за тях. 

ИЛИНОР е търговска марка, която считано от 01-10-2017 година се развива в 2 направления:

Първото направление остава търговската дейност : търговия на едро и директен внос на следните европейските марки, на които сме официален партньор за България  МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

Второто направление е онлайн търговия  на дребно и работа с партньори на настолни игри за деца и немски дървени играчки на Хаба Германия; В това направление е и ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА – първосъздадения ел.магазин shop.ilinor.bg  и специализирания сайт на Хаба- haba.ilinor.bg.

Създателят на ИЛИНОР - Елеонора Георгиева от октомври 2017 предаде сътвореното от нея на “Боноил строй” ЕООД. Елеонора е майка на 2 дълго чакани прекрасни деца и винаги е била привличана ор социалната дейност. Живее и твори в Пловдив. По образование е икономист,  но от ноември 2018 година тя стана Председател на НПО в обществена полза „Децата на България- развитие и бъдеще“, чрез което работи за повишаване на качеството на образование и развитие на децата от 0-7 години, работа в естествена среда- учене чрез игра, стимулиране на творчеството, откриване на естествения потенциал и дарбите, които носят децата, връзка с родителите и др. , което е Второто направление на ИЛИНОР. За себе си казва, че гради живота си върху принципи като любов, истина и мъдрост. Смята, че интуицията е гласът на душата й, а най-важната подкрепа открива в семейството си. В ежедневието си се стреми към знание, промяна, баланс и добро. През Учебната 2017-2018 год стартира за първа година Детска школа "Играя, уча и творя с Хаба" като Допълнителна дейност в детските градини в гр. Пловдив.  Втората година дейността се провежда в пет детски градини в гр.Пловдив и така стъпка по стъпка - напред и нагоре!

ПОВЕЧЕ ЗА СЪЗДАТЕЛЯ НА ИДЕЯТА ПРОЧЕТЕТ ТУК

 


Благодарни сме, че нашият екип имаше вярата и  сили да стигне до тук и Ви уверяваме, че творим с много Любов за Нашите Деца – Децата на България!

Благодарим на всички наши клиенти, партньори, приятели и всички, които са били част от Илинор и продължават да бъдат и ще бъдат, защото без Вас тази приказка ИЛИНОР нямаше да БЪДЕ РЕАЛНОСТ!